Slimmer Verlicht biedt energiebesparende en duurzame oplossingen voor verlichting, vooral bij VvE's, in het MKB en in de agrarische sector.

Slimmer Verlicht helpt u de verlichting in uw gebouw of bedrijf slimmer en duurzamer te maken met gebruik van LED-verlichting. Dit bespaart zowel energie- en onderhoudskosten. Daarbij is de verlichting effectiever, goedkoper en aangenamer. De duurzame Lightly-lampen verbruiken dus niet alleen minder stroom, maar gaan ook langer mee.

Besparing op verlichting? Slimmer Verlicht helpt u graag.
>> NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Slimmer Verlicht is een Lightly Official Dealer. Lightly realiseert energiebesparende oplossingen binnen elke denkbare situatie. De producten voldoen aan de strengste eisen en worden geleverd met twee jaar garantie.

Noodverlichtingsdeskundige
Slimmer Verlicht helpt u graag om op uw locatie de traditionele noodverlichting te vernieuwen naar noodverlichting met LED en nieuwe Emergency Kits. Wij zijn uw specialist bij inspectie en onderhoud.

DIALux
Slimmer Verlicht geeft ook advies en ondersteuning voor lichtplannen, waarbij we met alle nodige aspecten rekening houden.

>> BEKIJK HIER ONZE PRODUCTEN

Slimmer Verlicht is opgericht door Rudy Hulleman. Rudy heeft in meer dan 25 jaar (o.a. als bedrijfsleider en adviseur) veel kennis en ervaring opgedaan in bedrijven (waaronder Philips en Nuon Vattenfall) waarbij besparing en duurzaamheid hoog op de agenda stonden. Rudy weet daarom als geen ander hoe belangrijk het voor u is om energiezuinige en duurzame producten in uw gebouw of bedrijf te gebruiken.

Rudy zegt zelf: "Ik heb grote affiniteit met producten met een stekkertje eraan, maar dan moeten ze wel goed, duurzaam en zuinig zijn." Met de producten van Lightly adviseert Rudy VvE's, agrariƫrs en MKB'ers hoe zij enorm kunnen besparen op hun energiekosten met gebruik van LED-verlichting.

>> MEER OVER RUDY OP LINKEDIN


Kinkelenburg 25
7339 DK Ugchelen (Gld.)

Telefoon: +31 (0)621 800 400

E-mail: info@slimmerverlicht.nl
KvK: 60671661
BTW: NL113538509B01
Bank: NL88 INGB 0006450003